LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Jag tror på karma!

Kategori: Old shit

Med ett psyke och ett självförtroende som redan är fullkomligt raserat sen urminnes tider tillsammans med en självbild och en självkänsla som är allt annat än sund så kan jag inte annat än gratulera. 

Trots Mr O´s ord om att Jag inte ska ta åt mig och bry mig om vad andra säger och hur dom agerar så är Jag är tillbaka inne i huvudet igen med mina tankar, precis där jag inte skulle vara. Det går ut över dem jag inte vill att det ska påverka och det gör mig till en mindre spännande individ! Det enda positiva är att jag är en jävel på att skriva när jag är nere och ur balans, så jag säger väl: TACK! In the end it will make me stronger, faster, harder... SCOOOTER!! And one more thing... I believe in karma! What goes around comes around ;)

XX

Dagens djupa sanning...

Kategori: Old shit

Meningen med livet är inte att tvätta, städa, diska, damma, plocka och stressa! Vardagen ska fungera, ja men även prioriteras rätt.

Livet är att älska de och dem som älskas bör. Känna närhet och värme med de som står dig nära och dem du känner för.

Ta vara på varandra, ge och ta och framför allt, visa respekt och behandla andra så som du själv önskar att bli behandlad.

Att leva "här och nu" i stunden kan tyckas vara en konst, dock inte omöjlig att bemästra.

Dagens djupa sanning kommer ifrån "Tänkaren" som skulle låta bli att tänka så mycket, allt blir inte alltid som man "tänkt" sig.

Då jag andas, mediterar och ber, en dag kanske tankarna släpper, en dag kanske jag är fri! Övning ger färdighet.

XX

Sunshine!

Kategori: Old shit

Doing pretty good! Me, my pink friend, a cup of coffee and the sun!

XX