LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Höstlov!

Kategori: Allmänt

God morgon, det är måndag och det är höstlov! Det var längesen man var med om det. Det blir andra bullar nu när Leon går i skolan. Vad gör man? Vad gjorde jag? Förslag någon! Jag har väl lite på min lista som.. Klitterbadet (lär inte bli ensamma där), Busfabriken, Ishallen, Bio, Knatteridning, ja det är ju faktiskt en hel del. Är det nåt annat kul som händer som jag har missat som mina barn bara MÅSTE vara med på? Tell me!!

Nähä, om man börjar duka fram lite frulle så kanske resten av huset vaknar. Jag och Leon har varit uppe sen 7, farfar kom ner vid 8 och nu är kl 8.30, hmm....
Calles VVS borde dyka upp när som, lite suspekt vatten på golvet i nya badrummet som han ska kika på. Ser det hemska senariet framför mig att dom får bryta upp väggen igen, NEEEEJ!! Jag hann inte mer än att skriva detta så var han här... Det var precis som jag trodde, ett rör i väggen är trasigt men vi behöver INTE bryta upp väggen, det fixar sig nog ändå! Good, very good!

Idag ska jag lämna tillbaka madrasserna och även beställa den som vi (Jag) valt att vi ska ha i sängen, hoppas det inte tar allt för lång tid att få den klar.

Lite kaffe/te drickande vid tv´n innan det är dax att ta tag i dagen på allvar, ORKA - det är ju lov!
Farmor spelar DS, hon är ingen spelmänniska och svär typ aldrig. Nu sitter hon jämte mig, lite lätt frustrerad och säger HELVETE! Japp sånt är livet i Årstad denna måndag morgon!

Have a good one! ;)

Slappa söndag!

Kategori: Allmänt

Slappa söndagen blev inte alls så slapp!
Vi parkerade bilen vid vallarna och gav os ut på äventyr, slutstationen blev Stålboms och en smarremummago fika!
Doing good!
Här bjuder Barnen och Farmor på lite sång!
Farfar & Pappa O
Tjusigt!
Det åktes lite tåg...
Stålboms
Cheesecake och Kamomill/Apelsin te till Morsan
Over and out!

Bus eller godis

Kategori: Allmänt

Grabbarna grus på jakt efter godis!

Trolleri!

Kategori: Allmänt

Här har våran härliga sommaraltan förvandlats till en innebandyrink!!
Nöjda barn - Nöjd Pappa!!

Lycka för mig!

Kategori: Allmänt

Lördags LYCKA, vaknade i natt och hade så in i helvetes ont i ryggen, blir helt galen av att bara kunna sova på rygg. Visst det går att ligga en stund på sidan sen blir nervsmärtorna bara för MYCKET. Hamnade till slut på sidan och när jag vaknade i morse så var jag ensam i sängen, hörde att alla var uppe! Sovmorgon och dessutom vakna på sidan utan smärta, det är ren och skär LYCKA!!

Idag får vi fin besök från Växjö, farmor och farfar dyker upp här under eftermiddagen och innan dess ska vi ha hunnit och handla och fixa lite. En sväng till SIA och Gudmundsgården och saken är biff!

Ett par ord ifrån morgondagen... fick bockat av ett par grejer på 2do listan redan innan 10.30. Snack med försäkringskassan, träning och sist men inte minst ett samtal från E.ON´s grymma försäljningschef, STORT TACK Fru B! Fick väl gjort det mesta på min lista igår... trodde jag, när vi gick och la oss så kom jag på att jag missat dagens 2 viktigaste samtal, LRF konsult och BANKEN, fan med! Oh well, man kan inte komma ihåg allt, måste ju ha lite att göra på måndag oxå!!

Nä nu ska jag söööörpla i mig mitt morgon kaffe och sätta lite fart!

Have a good one! ;)

Rose and shine!

Kategori: Allmänt

Mitt morgonskrik blev godkänt till slut..

Fixar lunch!

Kategori: Allmänt

Fick hjälp av Hugo idag vid lunch, han fixar sallad å jag potte-mos och stekt falukorv, mjölken på bilden har hamnat fel, endast grädde i maten här på 12:an ;)

Vardagslyx!

Kategori: Allmänt

Tragglat moms i flera timmar och nu ger jag fan i det. Testar nya madrassen tillsammans med skinkmackan, ett glas kall mjölk å lite wordfeud ;)

Dagens!

Kategori: Allmänt

Dagens "shot"

Hugo gör fint!

Kategori: Allmänt

Tejpar upp sin pärlade stjärna med plåster på O's nyputsade fönster ;)

Morsan med NOLL KOLL!!

Kategori: Allmänt

Det här med elbolagen gör mig helt jävla snurrig i huvudet!
Försäljaren som jag bad ringa tillbaka idag jobbade nog sin andra dag idag och ska man få mig (som inte har en aning om vad som är vad och hur mycket som är mycket) att byta elbolag så ska man fan kunna sin grej och kunna förklara så att till och med jag begriper, det lyckades han INTE med! Så nu sitter jag här igen, pratade med kraftum.se för att få lite hjälp och råd, blev väl lite klokare där... men inte mycket. Tills i morgon ska det vara klart har jag bestämt, annars jävlar! Vi har EON nu och högst på listan för tillfället står Göteborgs Energi Din El! Förslag mottages varmt! ;)

EON vs ????

Fan vilket jävla pisshumör jag är på!! Sovit mellan 2 slagskämpar i natt, vid 5 gav jag upp och la mig på soffan... så jag har nog rätt att va lite sur.
När Leon kommer ifrån skolan så har jag lovat att vi ska åka och köpa Halloween-kläder och lite annat pyssel inför helgen, för det är denna kommande helg man kör "bus eller godis" va?? eller är det helgen därpå?? Morsan med NOLL KOLL!!

Nähä, nu har jag inte tid att sitta här och skrota mer, lite mer övningar för min nya "HIPP", en het dusch och fröken Nilsson är på topp. 
En sak till... vi fick Hugos foton från dagis idag, helt galet bra blev dom, sjukt bra fotograf som lyckas få honom att sitta så still och dessutom i en schysst pose!
Lasagne hos Gammelmorfar i Glommen ikväll, funkar fint! Over and out!

En flådig finne i fejjan!

Kategori: Allmänt

Satan i gatan, nutella ger mig finnar!! Finnar existerar inte i mitt ansikte, har aldrig gjort - förräns nu!
Men jag skiter i det, för jag älskar Nutella och jag vet att min familj älskar mig lika mycket trots en finne på hakan, that´s all that matters - så det så! Shit va gott!!

Vad jag INTE har fått nåt gjort idag, inte ett penseldrag... Men jag har varit ute och promenerat - 2 ggr! Gjort mina övningar och en del därtill så jag är rätt nöjd ändå.
Har ju fått veta nu att soffan inte kommer förrän v.45 så varför stressa.

Tog en liten diskussion innan angående kamin, får jag tag i någon som installerar den vi har (lycka till) så kör på! 
Tips mottages!! Vill ha den insatt så fort som möjligt, helst förra vecka!!

Jo den där försäljaren som ringde innan, han ville ju att jag skulle byta elbolag, och efter att jag kikat på det jag har så är jag nog beredd att hålla med. Dock inte till det han vill att jag ska byta till för det va dyrt det med, men man kanske kan pruta lite... ;)

Nu orkar jag fan inte skriva mer, ska sleva i mig lite mer nutella, fejsbooka, wordfeuda, glo på tv och bara... - VARA!


Trött, tragisk och alldeles underbar!

Kategori: Allmänt

God morgon! sovit muchos bettros i natt men är fortfarande aptrött, måste vara vädret!! Trixet med att sova gott är att ha en dubbelvikt tjock filt ovanpå bäddmadrassen så det blir ännu mjukare och varmare, lite lättare för "Tant" då att vända sig och röra sig och ligga bekvämt!

Plockade ju stygnen igår, fyyy fan säger jag bara. Det är det som har gjort mest ont av allt detta, ja förutom nervsmärtorna då! Skulle tagit en bild men jag hade fullt shå med att försöka ligga still och inte svimma. Fan så pjåkig man är! Passade även på att låta henne ge mig sprutan, va inte sådär jätte sugen på att ta den själv igen ;) får la se hur jag gör idag, har inte bestämt mig än!

Jag fryser så in i h"#¤%te!! Vi bestämde att vi skulle vänta lite med kamin för det är redan mycket NU med allt annat här i huset, men det vetifan om vi inte måste... lager på lager och raggisar är ett måste i detta hem, as we speak!

Hade pass med Lantmännen igår, som alltid på måndagar, helt grymma människor! Tycker det är helt fantastiskt att dom faktiskt gör som jag säger och kämpar som djur i 75 min. Glömde säga att det är cirkelträning vi håller på med. Tidigare så har vi haft Yoga, sen YogaLates och nu Cirkelträning.

Japp då va dagens agenda satt i spillror, min inbokade lunch date blev flyttad tills i morgon (helt ok P om du läser detta ;) då jag trodde jag hade sjukgymnastik men det visade sig att jag bokat rätt dag med NÄSTA vecka, blir att stanna hemma och spackla, slipa å måla.. kanske en sväng till grannbyn och kika på kamin ;)
Men först - FIBERHAVREGRYNSGRÖT MED KANEL OCH BANAN!! Å ja, det är faktiskt gott (kanske inte första gången för då smakade det sågspån, men nu så)!

En försäljare ringde mig nyss, jag bad honom ringa tillbaka.. jag bokade en tid och bad honom ringa tillbaka, va fan är det med mig? Let me be the Bitch from HELL! Cause I´m good at it!


Soffläge

Kategori: Allmänt

2 av 3 grabbar ligger å kikar på fåret Shaun!

Hugo målar..

Kategori: Allmänt

Idag kom Hugo hem och hade målat av mig, tjusigt va!!

Så här har det sett ut idag!!

Kategori: Allmänt

Vilda western i morse och mys hos Mormor & Morfar på kvällen!!

24 oktober, 3 månader senare...

Kategori: Allmänt

Fy fan, sovit som en kratta i natt. Vallade tillbaka Hugo en gång och vaknade senare av att någon låg och sparkade på mig, han var tillbaka, "Den Onda Dockan".  

Känner att det kommer bli en tuff dag, inget dagis på måndagar och han är på sitt bästaste rethumör!! 

Om det är någon som på något sätt känner sig intresserad så är det den 24:e idag och jag har varit nykter i 3 månader, kanske inte låter så jäkla mycket för er men för mig är det en hel evighet och känns helt overkligt.

Det är ganska intressant att se och höra andras reaktioner, en del skrattar och säger/tänker... jaja hon tänker snart om, andra drar sig undan, och en liten del säger till mig att det är bra gjort, starkt av mig... Det är den delen som gör det lite lättare, det är lite av det jag behöver, det tänker jag fan inte förneka! jaha, då bölas det igen... jävla PMS! Men det gör mig glad när jag får en positiv reaktion och det gör mig jävligt irriterad när jag får ett skratt i ansiktet, gå å göm dig för HELVETE!! Labil?? Inte då!! haha...

Idag ska stygnen plockas, passar på att ta sprutan samtidigt då oxå. Tro det eller ej men jag lyckades ta den själv igår, helt oväntat va! O satt jämte mig när jag i ett svagt ögonblick tänkte att det är nog bäst om han gör det, men NEJ!! Jag löste det själv!!!

Solen skiner och jag kvittrar, det kommer bli en bra dag!

Å så blev det söndag!

Kategori: Allmänt

Lagom trögstartade va vi idag, O tog sovmorgon och jag och Grabbarna Grus smaskade på rostat bröd och drack varm o´boy vid tv´n - Pingvinerna från Madagaskar!!

Lugnt och skönt, lite fix å lite trix. Fint väder va det ute så vi snörade på oss skorna och drog iväg på en liten promenad, full fräs på mig och mina kryckor som låter som 2 groteska blockflöjtar ute i blåsten, visslar som bara faen!
När vi käkade lunch så ringde morsan och sa att dom skulle komma upp och hälsa på, blev att vispa ihop en våffelsmet och en kladdkaka (hade redan lovat barnen en)..!

Tycker nog jag har fått en hel del gjort idag trots slappedag, nu är det iaf viloläge i goa stolen framför tv´n, en liten bit kladdkaka slank precis ner, fan va gött!
Lite bilder från dagen...

Ehh.. jaa... nääää... men så att...!
Grabbarna Grus söndagsmyser! (härlig vägg i bakgrunden)


Nöjd!
Leon drar ett litet "riff" så sin hemmabyggda (fritidsbyggda) gitarr!
Jag och mina blockflöjtar!
Over and out!

Time for some serious pretzelizing ;)

Kategori: Allmänt

Hittade ett par bilder till...

Lördag hos oss!

Kategori: Allmänt

Har haft en rätt lugn lördag som började med sovmorgon, kaffe framför tv´n, klippning av Hugo - MYCKET HÅR!
En liten biltur till Skene för att kika på Anton (O´s bror) som var med och tävlade i Brazilian Jujutsu. Helt galet att kolla på, jäklar va bra dom var. O´s favvo Eddie Bengtsson var oxå med, missade dock hans finalmatch för vi va tvugna att åka men Anton lovade att filma.

Å så har vi DAGENS LINDA, har fått gå över till dagliga sprutor istället för tabletterna som jag käkar efter operationen. Min kropp diggade inte tabletterna och på nåt sätt måste jag få i mig denna medicin så... Har fått hjälp av distriktssköterskor dom 2 första dagarna och skulle även fått det idag, men vi åkte ju iväg. Dom har flera gånger sagt till mig att man vanligtvis tar dessa själv... men jag vågar inte, hua!! O erbjöd sig, va inte riktigt sugen på det. Tänkte att jag gör det själv, eller ja försöker iaf! Men så kom jag på att på sådana här tillställningar så finns det alltid någon form av doktor, å mycket riktigt så hittade jag en, mitt i lokalen - kikandes på en fight, förklarade min situation och vips så hade han satt en nål i magen på mig, ursäkta, fel uttryck.. han HÖGG in den i magen, det va nog inte riktigt hans grej!!! Men nu är det gjort, bara 7 st kvar!

Kvällens gormet har precis intagits, potatismos, korv och julmust. Till detta "Grannyra" med Rickard Sjöberg.
Nu blir det ostkaka, sylt, grädde och "Fångarna på fortet", riktig partystämning!

Over and out!

Lördag morgon!

Kategori: Allmänt

Viloläge, kaffe & Disney channel..

Fredagsmys!

Kategori: Allmänt

Glass & Idol

TGIF

Kategori: Allmänt

Det är fredag - en glädjens dag, första dagen på helgen! Inte riktigt lika effektfullt för mig som inte jobbar. Tycker ändå det är mysigt med fredagar. Vaknade tidigt som fan i morse av att Hugo kröp ner jämte mig, mysigt visst, men lillskrutten kan ju inte ligga still!! Tog honom i handen och gick in med honom på hans rum igen. Han vill ju liksom ha lampan tänd när han sover, lite mörkrädd. Jag tänder lampan och tycker den är lite för stark så jag hänger en tröja över den.. nä jag vet, inte så jävla smart men jag gjorde det iaf. Hann inte mer än att lägga mig igen förräns jag hörde skiten ramla ner och Hugo hamnar i upplösningstillstånd samtidigt som han gör sig illa på sängen. Yr i mössan går jag in i köket och hämtar en annan lampa, den röda porrlampan, funkade fint! Kl är nu 8.15 och han sover fortfarande!! Ja det gör O oxå, trots att hans väckarklocka har ringt i 1½ timma... ;)

Jaja, jag kom upp i tid idag iaf!! Och 45 min efter uppstigning så väckte jag Leon och han och jag fick oss en mysfrulle i soffan med te och rostade mackor, behövdes!

Nu sitter jag här själv och eldar upp mig igen över mitt jävla vardagsrum. Spackelfläckarna är fortfarande kvar, orörda! På måndag är det 5 veckor sen vi beställde soffan och den kan komma precis när som helst! FUCK! Behöver nog lugna ner mig lite, kanske ska byta ut teet mot kaffe, eller kanske rent utav gå å lägga mig igen...!? Bra idé, mycket bra IDÈ!

Have a good one!

Bebbesnuffs!!

Kategori: Allmänt

Idag gosas det i Skrea!

En fet förolämpning av en söt tjej!

Kategori: Allmänt

har blivit riktigt förolämpad idag, av en tjej som jag för övrigt tycker är väldigt snäll, söt och trevlig... kändes märkligt. Det var dock inte hennes egna ord vilket gjorde det hela rätt OK, levde mig in i hennes känsla och situation och mådde nästan illa, inte bara nästan, JAG MÅDDE ILLA!!
Vad tänker folk egentligen, dom där som sitter på lite högre poster än vi andra (än mig iaf), tror dom att dom kan göra precis hur dom vill? lura till sig saker bara för att det blir billigare och smidigare för dem... FULT SOM FAN!

Allt händer av en mening - det var inte meningen att jag skulle ha detta jobbet!
Jag har uppenbarligen större planer för mig själv ;)

Det är ok att svära, så länge man gör det tyst, i skrift eller på grekiska!

Kategori: Allmänt

har suttit i 2 dagar och övervägt om jag ska lägga ut inlägget före här, men det löste ju sig självt... råkade trycka på fel knapp när jag skulle spara... allt sker av en anledning, ja i MIN värld iaf!

Ikväll är vi i delade läger! Barnen i sina rum (sovandes), O på andra våning och kikar på hockey, jag behöver inte vara där för att veta hur det går eftersom det skriks och stampas när det blir mål... så jag sitter här nere och småfiser istället! Det har varit kaos i vardagsrummet i ett par veckor nu, det skulle vara färdigt här tills jag kom hem från sjukan, men det sprack... BIG TIME!

I går kväll bestämde sig O för att fixa i ordning lite här inne så det åtminstone gick att sitta här, så nu sitter jag här med mina doftljus (för att dölja fislukten) och tittar på medans färgen torkar och irriterar mig på spackelfläckarna i taket! FAN va gott det ska bli när det blir klart!!! Nya soffan kommer om ett par veckor... Golvvärmen kopplades in i nya badrummet idag, tyckte nog att jag kände igen lillkillen som var här och fixade, en av mina stammisar på Zätas tiden, otroligt! På torsdag kommer Calles VVS och kopplar in resten av prylarna i badrummet, sen så, sen SÅÅÅÅÅÅ!!!

Varför är jag så arg? Förbannad på målaren som slabbar och slappar, PMS PMS PMS, galen på mig själv för att jag är som jag är... hur är jag då?? Jag är ju bara mig själv, den där som allt som oftast inte tänker före jag öppnar munnen, eller ens tänker innan jag handlar, som gärna tar genvägen trots att jag egentligen vet att det inte funkar, den där som ger lite extra fall i fall, för jag tror på KARMA - what goes around, comes around!
Life sucks sometimes, ja det gör det fanimej! Men efter vad jag skrev i tidigare inlägg så har jag fan inte rätten att skriva det! Jag har värme och kärlek runt omkring mig, familj, släkt och vänner som ger mig allt jag behöver.
Och det största av allt, I`M ALIVE!

Vilken morgon! (måndag 17 okt)

Kategori: Allmänt

Barnen är iväg skickade, Leon i skolan och Hugo hos Eva-Britt (kyrkans barntimma). Sitter här och softar med mitt kaffe, läser tidningen och skummar igenom lite bloggar. Ner kommer O, han ser lite risigt ut och jag påpekar detta genom att säga...
Antingen har du bölat eller så har du en dunderförkylning på G, läs din mail var svaret jag fick!
I mailet fanns en bloggadress.. O har en vän som gick bort i cancer för ett tag sedan och bloggen handlade om hennes sista tid i livet. Jag kände henne inte, visste inte ens vem det var men ändå känner jag av hennes styrka, värme och kärlek.
Jag kan inte hålla tillbaka tårarna när jag skriver detta utan låter dom rinna nedför mina kinder, det känns skönt att gråta.. jag gråter för henne, hennes vackra dotter och fina familj & vänner som hon hade med sig ända in till slutet. Jag gråter för att jag lever mig in i hennes situation och ser mig själv med mina egna barn som jag älskar så högt.
I min värld och det som Jag tror på är att man själv skriver sitt eget manus och väljer sina föräldrar innan man kliver ner i jordelivet, vi är alla här nere för att uträtta något på ett eller annat sätt.
Många delar mitt tänk - andra inte.
Men i stunder som dessa så är det svårt att hålla fast i "tänket".
Lika svårt är det att tro att den 4 åriga pojken som hittades död, antagligen mördad i en skogsdunge i Ljungby, valde detta öde...det är hemskt, tragiskt och alldeles förfärligt.

Prioritera rätt! Ta vara på varandra, vårda vänskap och kärlek som om stunden vore den sista för vi vet aldrig vad vi planerat för oss själva...

By the way...  alla har rätten att tycka och tänka som dom vill & häxor bränns inte på bål längre, bra va!

Helgens bilder!!

Kategori: Allmänt

Det spelas wordfeud överallt å hela tiden samtidigt som mina närmsta knäböjer vid mina fötter för att hjälpa! Barnen älskar att leka med mina kryckor och jag är gladast om jag slipper dem!! Farbror Anton används som klätterställning så ofta HAN tillåter!! På vida arena mötet Växjö-Timrå, en "jävligt HET match", pluspoäng till klappstolen som jag lyckades sitta på alla 3 perioder!! En liten söndagsfika innan hemfärd är ett måste.. dock inte för Leon som valde att bygga/leka kiosk istället!!!

Tackar Växjö och alla inblandade för en trevlig helg!!

Over and out

Japp, helgen spenderas i Växjö!

Kategori: Allmänt


Fredag morgon: Möte, packning, AVFÄRD!
Leon fick lämna skolan efter maten så att vi skulle komma fram i tid eftersom Oskar hade ett par möten inplanerade. Det är fördelen med att gå i Nollan, inget tjafs vid ledighet!
Mackisar, mamma scans och broccolimos fyllde för andra gången denna veckan våra magar innan det var dax att pysa! En timma senare och sådär lagom fika sugna rullar vi in i Ljungby. Kaffe, glass och milk-shake är Donkan duktiga på!!

Det känns som att hela fredagen tillbringades i soffan på Lindvägen, himla gott att va "handikappad" ibland, det va liksom inget snack om saken när jag tog största soffan ;)
Mammy hade fixat ihop en lax som kallades "Linda´s Lax", med all säkerhet den godaste laxrätt jag någonsin ätit med chevreost och sesamfrön, helt galet!

Dimman låg tjock denna lördagmorgon, shit va fel snubbarna på "vädet" hade - IGEN, det skulle ju va strålande sol i hela landet!!
Tänkte ta en runda på stan och kan inte påstå att vi var missnöjda alls när barnen strängt deklarerade att dom INTE ville följa med, nähä... nemas problemas, dom fick stanna hos Farmor.

En snabbsväng på stan i solen som nu hade övertaget! Det inhandlades mössor och en ljusskena & spots till våran nya vägg, kommer bli så jäkla bra!
Rätt bra på kryckorna nu, tycker det känns bättre och bättre hela tiden! Framför allt är det kalas att ha dom på stan eftersom folk flyttar sig när man kommer gåendes, man är Kung liksom!

Dumpade Oskar vid lastbilen, lite kålpudding med Farmor och Kottarna, LÖRDAGSGODIS från GVG, hämta Oskar igen, fika med stora bullar tokgoda muffins, soffsoftning, lyssnar på B1 & B2 som spelar Angry Birds på varsin telefon (lånade givetvis)... det lunkar på liksom! Grabbarna Grus ska vara hemma med Farfar ikväll meddans vi andra (inte Farmor då) ska på hockeybockey, Växjö-Timrå, inte fel alls!!

Have a good one!! ;)

Trött, tröttare... Linda!

Kategori: Allmänt

Denna dagen går till historien! Vaknade av klockan i morse, lekte ju Hotell Kantarell med barnen som så fint sussade på sina madrasser jämte min säng här uppe. Smög ner och satte igång ugnen för att fixa lite "färskt" bröd till hotellfrullen. En efter en dök dom upp i köket och allt var frid och fröjd. Hugo bestämde sig för att han var för hostig för att gå till dagis idag, och fick stanna hemma.

När alla va klara i köket så gjorde jag det smarta valet att dammsuga, tänkte att det går ju fin fint att stödja sig på snabeldraken som Marie så fint kallar den ;) efter mycket slit och svordomar gav jag till slut upp. Tog med mig Hugo upp på andra våning, startade en film och kröp ner i sängen. Det tog inte många minuter innan jag slocknade... och där, eller rättare sagt HÄR för jag ligger här nu, i SÄNGEN har jag tillbringat min dag! Har varit helt matt i kroppen och inte klarat av att hålla ögonen öppna! Oskar och Hugo smet iväg en stund och då passade jag på att gå ner och käka och sen sätta mig utomhus, och för dom som läst tidigare inlägg vet ju hur det gick...!!

När klockan började närma sig 18 va det dax att piffa till sig lite, dax att trolla med siffror tillsammans med en massa andra trevliga tjejer och våran charmknutte till lärare, Kurt! Har nu alltså suttit i 2½ timma och diskuterat moms, ingående moms, utgående moms, momsredovisning, u fucking name it.... och tro på fan att jag höll på att somna!! En människa som tillbringat nästan hela dagen med sluta ögon håller på att "glugga igen" IGEN!!! Tack snälla A & A för kaffet i pausen ;)

Nu är jag som sagt tillbaka i sängen igen, mätt och belåten efter ett tacofärs, sallad och yoggi i pitabröd, SMASKENS! Kollade på den nya serien "Unforgettable", grymt bra! Kommer lätt fortsätta kolla på den! Nä nu måste jag sussa, ska upp tidigt i morgon. Måste packa ihop och fixa lite för det börjar dra sig mot helg och vi ska ut på äventyr!

See ya!

Solsken!

Kategori: Allmänt

Tyckte nog att det va dax att krypa ut i solen lite! Hann inte mer än att sätta mig så försvann solen bakom träden, flyttade mig en bit, å så hände det igen... Släpade stolen så långt bort jag kunde, så jag hamnade jämte utedelen till luftvärmepumpen... Åhhhh, varmt å skönt i solen!! Somnade självklart och vaknade av att pumpen drog igång och börja blåsa på mig rätt i ansiktet! Undra om det verkligen är meningen att jag ska sitta här?? Nu fryser jag oxå... och tröstäter lite nutella!!

Hemma från dagis!

Kategori: Allmänt

En smurf som va lite sugen på att stanna hemma hos Mamsen idag, lite halvkrasslig... Ligger i sängen och kollar film!!

Lillördag i Årstad!

Kategori: Allmänt

Först lite gott att smaska på... Sen vidare upp till Hotell Kantarell ;)

Lite pix!

Kategori: Allmänt

Ute på prommenix!

Det blåser lite...
Fick lite sällskap!!
Min kompis Zippo tyckte att det va OK att jag hade olika strumpor på mig idag!

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Satans jävla K*K sida!! Blir helt galen, nu när jag väl skickar in lite HTML som jag även gjorde igår så funkar inte det heller.... så jävla nära att byta till någon annan sida... blogger va det nån som sa nåt om!!
Som ni säkert redan har märkt så är mitt språk inte rumsrent nånstans, men jag tar för givet att det INTE är några "små" som läser här och anser att mitt språk är tillräckligt fint i tal att jag i skrift får ta i lite...
Förresten så funkar det fortfarande inte att blogga ifrån mobilen vilket det har gjort innan och när jag mailar och frågar vad problemet är så får jag inga svar... helvetes jävla skit!!!

Sovit som en jävla kratta i natt, eller sova är väl inte att påstå att jag gjort... legat här uppe och snurrat i färgångorna.. undrar ju då hur dom där nere hade det med tanke på att dom varit närmre det nymålade! men dom har tydligen sovit så gott så. Hugo har i och för sig hostat som en tok, men det är bara jag som har hört det, inte Oskar som har haft honom jämte sig, ja ja.. det är väl gott att inte bli störd! ;)

Hjärtat rusade lite här i natt igen och jag vågade inte sluta ögonen för jag trodde att jag aldrig mer skulle vakna..  inte spännande alls! Fick hjärtklappning härom dagen, något som jag inte har haft på väldigt länge och kollade aldrig heller upp det eftersom det slutade. När det väl sätter igång så slår det dubbelt så fort som det ska och pågår i ungefär en minut... jävligt lång tid! Oskar trodde att det var för alla jävla tabletter jag pillar i mig och halverade direkt dosen, vet inte om det har gjort något men det känns ändå bättre att äta 6 tabletter om dagen istället för 12!! Nog om det, jag överlevde natten och va uppe i ottan och fixade "pottepannkisar" till barnen. Fixade och trixade lite och gick sen och la mig igen, denna gången somnade jag som en stock och sov i 3 timmar, GÖTT!!
Dax att valla fröken lite, behöver stärka min muskler lite mer än bara sjukgymnastiken så det fick bli en prommis till dagiset (gatan jämte) för att hämta Hugo, det tog en liten stund!! Har gått tillbaka till 2 kryckor nu för man skulle tydligen ha det för att få en "naturlig gång", det blev lite snett med bara en!!

Fick för mig att jag skulle gå ut och sätta mig i min underbara solstol, den där som jag bara älskar och som man ALDRIG kan hålla sig vaken i... och bad Oskar så snällt att flytta ut den i solen... Han vägrade dock att låta mig försöka komma ner i den, FAN du kommer ju ALDRIG komma upp ur den igen!! Slutade med att jag fick gå upp och lägga mig, igen! Men denna gången fick jag sällskap, världens mjukaste Zippo-vovve är och hälsar på tillsammans med våran huselektriker. Hemma hos oss får han göra vad han vill, ligga i soffan, sängen... !!
Ska göra ett försök att åka och handla idag med Grabbarna Grus! Oskar trodde inte han hörde rätt när jag sa det innan och önskade innerligt att jag hade haft kameran framme och fått in bild på honom i samma stund haha... För honom är handla med barnen ungefär lika jävligt som att hoppa ner i en grop med ormar! Jag tycker det är helt ok men har lovat att inte dra till willys för ingen av oss 3 pallar att få med oss vagnen utför stupet som är vid entrén!!

Wish me GOOD LUCK!!

Dagen i bilder...

Kategori: Allmänt

Den här lilla prinsen kom och gosade med mig efter dagis...
Söt som socker!!
Visar upp sin pickadoll och det fina hölstret som han snickrat ihop på dagis!
Gästerna hade med sig "gofika"!!
Leon kom hem från skolan och blev överlycklig för den goda tårtan!!
Dom ser lite halvsuspekta ut... ;)
Det blev inte mycket över...
Oskar kör "tjejmodell" på jeansen idag... ;)
Jaha, kontentan av detta blir... en riktigt bra dag!! Over and out!

Hata är ett väldigt starkt ord!

Kategori: Allmänt

men det är precis vad jag gör just nu... hatar när jag inte begriper mig på saker! Tycker jag är jävligt kunnig när det kommer till datorer, iaf min dator och det jag behöver göra med den, men när man helt plötsligt ska kunna en massa jävla html-skript bara för att ändra lite på sin blogg sida... då ger jag fan upp! Ska inte behöva gå nån kurs för det bara för att kunna ändra själv, ska man behöva be andra om hjälp för en sån skitsak som man "förr i tiden" kunde fixa själv!! Fina knappar som visade att vill du ha rosa bakgrund på klickar du här!! Sånt gillar jag!

För övrigt mår jag bra, jag har fått mat (gammal thai-mat sen i fredags), ytterligare en kopp kaffe å en chokeladabitsjäkel... möjligen lingon-vecka på G, nog därför jag är så ilsk!

Ska snart ta och piffa till mig lite för om en stund blir det fin besök och bebbesnuffemys.. IGEN! Hade det igår med fast jag glömde att både skriva å ta bilder! Det blev en mysstund med lilla Thilda (Anna å Micke´s tös), Hanna H (min kusse-fru) och stora pojken Anton var oxå här och kramades och fikade, TYCKA OM!!

Iaf, fam Lindeblad/Lindström kommer hit idag! Påminnelse!! Be dom ta med mjölk (Tobbe ska ha mjölk i kaffet), det är ett helsike att bo ute på vischan ibland ;) Får ju inte glömma att säga att Jag blev "Tant Linda" ytterligare en gång till nu idag, lillebrodern till Tobbe självaste Daniel och hans Emelie fick en liten tös nu på morgonkvisten, GRATTIS!! Mer "bebbesnuffs" åt folket!!

Japp, joråmensåatt... då va den pausen över, dax att valla kryckorna! Peace out!

Dagens bästa!

Dagens i-landproblem!

Kategori: Allmänt

Mitt största problem för tillfället är den där jävla kryckan jag går och släpar på, den är liksom bara i vägen! Man måste hela tiden hitta en bra ställe att ställa ifrån sig den där den inte ramlar och... FAN, den är i vägen!!! Måste trots allt ha den och stödja lite grann på för helt själv går jag inte... än! Men har iaf avancerat ifrån 2 kryckor till 1 ;) Vet ni vad, det finns dom som har det värre. Det finns dom som inte har valet att kunna ligga nerbäddade en kall och blåsig dag i en varm säng, som inte har mat, kläder, tak över huvudet, medicin.. u name it! Va fan har jag att gnälla över, jag har fått en ny höft och kommer att kunna bli helt återställd inom ett par månader, och jag bitchar om mina kryckor, fy skäms!! Japp, en liten tår i ögat av tacksamhet för att just jag hamnade i denna delen av världen. Har inte pengar så att jag kan gödsla med dom men tycker ändå att jag gör vad jag kan för att hjälpa andra, har lämnat säckvis med kläder och skor till Brohjälpen här i stan och även till andra ställen, det är mitt sätt att hjälpa till och jag hoppas innerligt att folk, vänner runt omkring mig gör likadant. Många bäckar små... Nähä, om man skulle be "hemma-mannen" här om lite mer kaffe, det uppskattades inte att jag visslade på honom härom dagen, men kanske om jag knäpper med fingret... ;) Have a good one!

Bäddade ner mig igen, kaffet i handen och datorn i knät ;)

Kategori: Allmänt

Det blev en lugn frullestund i köket!

Kategori: Allmänt

Lördagsfika!

Kategori: Allmänt

Det stretchas lite mellan varven...

Kategori: Allmänt

Doing good ;)

Kategori: Allmänt

Lördag förmiddag, solen skiner... nästan, barnen bråkar inte.. för tillfället, kaffe i muggen jämte.. eller?? Oskar!!!! ;) Det suger fett att sitta här som en avdankad kossa och behöva be andra om hjälp, gör det därför bara när det är ytterst nödvändigt, som typ nu - KAFFE!!! Nä skämt och sido! Tycker att det är ett fantastiskt sätt att få barnen att hjälpa till, man ger dom samtidigt lite dåligt samvete om dom skulle säga nej. Sa jag det högt? ;) Sitter och genomlider Idol´s fredagsfinal igen för att jag anser att fjärrkontrollen ligger lite för långt bort samtidigt som jag funderar på om jag ska ta och provköra bilen lite, kanske inte sådär jättepoppis men det är nog bara att tag i det direkt, blir ju helt galet låst utan bilen! Mannen min sitter på övervåningen och försöker jobba undan lite och den enda överraskningen jag kunde komma på till honom för att han är så JÄVLA duktig här hemma och bollar med allt med barn, hus, mat, surtant, jobb, handling, tvätt, u name it... var att ge honom en lugn eftermiddag på soffan men chips och hockey (Lakers-HV71), löv u!! Låst ut barnen då eller? Grävt ner dom? Nej inte då!! Bjudit hit mina päron på fika och i samma mening sagt att det va VÄLDIGT längesen barnen hittade på nåt kul med dom!! Ja så det får bli en eftermiddag med Mormor & Morfar för Grabbarna Grus! Har nu fyllt min kvot av blinkande smileysar så... have a good day!

Tack alla fina människor där ute!

Kategori: Allmänt

Tack alla fina människor där ute dom messat, mailat, ringt, facebookat med alla lyckönskningar och dylikt. Guld värt! Kramar i massor!!

Vilken jäkla resa!

Kategori: Allmänt

Vilken jäkla resa detta har varit och den är långt ifrån över. Sitter här i min säng på mitt rum på Spinecenter och är alldeles galet trött, men jag tänkte försöka låta bli att sova, hade varit najs att göra det i natt istället för natten som var blev det inte många minuters sömn. Tog för givet att det skulle finnas ett nätverk här, men ack vad fel jag hade! Min fantastiska sambo fixade det när han och Hugo var här och hälsade på idag, lite lättare att sitta och skriva vid en dator än en mobil. Soooo, here we go! Jag måste erkänna att jag varit galet nervös inför denna operationen, det är ju ett rätt stort ingrepp. När vi klev in här så fick jag direkt ett rum och på sängen låg mina "sexiga" kläder som jag skulle ha på mig. Efter en liten stund kom den ena narkosläkaren, har av någon anledning haft 2.. fråga mig inte varför. Vi gick igenom lite grejjor och jag fick en lite kopp med piller, mumma! Även Lars som skulle göra själva operationen var inne och pratade lite. Efter ett tag kom Kenneth, narkosläkare nr 2 tillsammans med vaktmästarn, det va dax att rulla in på operation. Nervös så in i... och fick lite smärre panik när Oskar inte fick följa med vidare in. När jag väl kommit in så fick jag kliva över på sängen jag skulle ligga under operationen, där brast det, tårarna sprutade och jag skakade som ett asplöv. Kenneth släppte vad han hade i händerna och gick för att ge mig en välbehövlig cocktail! La mig till rätta inför ryggbedövning som jag fasat för... som jag såhär i efterhand inte har något minne av! Och minns inte något vidare förrän jag vaknar upp efter operationen och jag ska rulla över på rygg (hade legat på sidan hela tiden) och det känns som att jag faller... läskigt!! Uppvaket var galet tråkigt, hade fått ta med en tidning och en bok som jag inte orkade läsa. Då va Kenneth och snappade åt sig min nyckel till min garderob och vips ett par minuter senare så smyger han in med min iphone, det är service det!! Började bli hungrig, hade ju inte käkat sen 22 dagen innan och nu var klockan 14, försökte ett par gånger att få dom att köra in mig på mitt rum, men inte då... Till slut kom det en kvinna ifrån min avdelning, är det någon som är reda att åka härifrån frågade hon (hon var uppenbarligen lite uttråkad hon med för hon hade inga patienter)! JAG VILL, JAG VILL!!! Ja ja ja, ta med henne då... haha...!! Det tog inte 10 min efter att jag kommit in på rummet så dök även Oskar upp som varit och shoppat loss i Götet under tiden, en rejäl gottepåse hade han med till mig! Kaffe och lyxmackor till oss bägge 2! Kändes märkligt att inte ha någon smärta alls. Dom hade lagt en extra bedövning i såret och där känns det fortfarande ingenting, däremot så känns det i skelettet, dom har ju varit och bankat en hel del och det känns som jordens växtvärk, helt galet! Natten som var blev det inte mycket sömn, fick be om lite mer piller och till slut så somnade jag en stund, va vaken en stund och somnade sen igen, så höll det på hela natten! Ville ju liksom bara att det skulle vara morgon så jag fick gå upp och testa benen! Fick rört lite på mig igår med gåstolen, funkade fint. 6.30 i morse va det dax, nattsköterskan kom in med diverse tabletter och sa att det var frulle om 1 timma, och frulle fick jag, en stor härlig bricka med yoggi, musli, kokt ägg och färska frallor och rykande hett kaffe! Så jag satt där i mörkret och kollade på TV4 morgon och smaskade på allt gott! Efter det kom en käck sjuksköterska in och ville att jag skulle upp och röra på mig. Förresten om ni inte har hajjat det innan så är ALLA väldigt bra, trevliga och galet hjälpsamma, ME LIKE! Jag fick lite hjälp upp ur sängen och gummisnoppen (katetern) drogs ur, fan oxå tänkte jag, då måste jag gå upp på toa själv... hinkar i mig vatten hela tiden och kunde ju bara se framför mig hur jag asade fram och tillbaka.. ;) Ett par varv i rummet senare så var jag tokyr, illamående och kallsvettades som aldrig förr. Tillbaka till sängen och vila för att inte svimma eller spy!!! Precis när allt lagt sig igen så kom sjukgymnasten in och ville sätta igång och jobba, bara att asa sig upp igen. Gick lite bättre denna gången. Fick även göra en del övningar liggandes. När hon var klar så dör Oskar och lillsmurfen Hugo upp, myyys!!! Saknar min familj löjligt mycket! Men jag ska inte gnälla, Oskar var med hela dagen igår, påhälsning idag, alla 3 kommer i morgon och på torsdag blir jag hämtad. Det kunde varit värre ;) Givetvis blev jag kissnödig efter kaffet och fikan, perfekt.. va ju ändå dax att lära sig att ta sig in på toa själv, gick fint! Passade även på att ta en liten dusch och på med lite rena kläder. Efter många om och men var jag tillbaka i sängen igen, denna gången med en grym smärta! Tog tabletterna jag blivit tilldelad, men fick ringa efter mer, och en gång till... slutade med en spruta i armen, tack för det televerket. Mår nu som en prinsessa utan extrem smärta, mätt på fläsk och löksås och sipprandes på en kopp kaffe, det kunde som sagt varit värre!!! Nu orkar jag inte skriva mer! Kontentan av det hela är iaf att allt har gått väldigt bra, som det verkar nu iaf. Min operationsläkare va här inne för en stund sen och pratade lite och han verkade nöjd även han. Nu ska jag be om en kopp kaffe till och ta mig en chokladbit, because I`m worth it!

Lugnet före stormen..!!

Kategori: Allmänt

Nu har jag för 3:e och sista gången dubbelskrubbat mig i "rengöringsmedel"... Lite lagom sne att jag inte valde att äta riktigt igår, kurrar lite.. tur att jag får dricka iaf, vad skulle jag göra utan kaffe?!! Skulle nog aldrig våga testa ;)
Känner mig oväntat lugn, kanske för att det känns så overkligt att dom faktiskt ska såga i mitt skelett idag!! Nähä, dax att väcka familjen!!

Nervös tös..

Kategori: Allmänt

Klara, färdiga, GÅ!!

Nervös...

Kategori: Allmänt

Nervös så in i h"#¤%te, va inställd på att "hetsäta" fram tills midnatt för det får jag tydligen men lyckas knappt få i mig någonting, yr, illamående och riktigt j-a nervös! Har packat min väska, den lilla röda med kläder jag tror jag kan ha efter operationen, typ mysbyxor ;) het som "hot fudge". I morgon bitti bär det av, först lämna barnen på dagis och skola, sen raka vägen till Götet. Tack för alla fina sms, mail och samtal jag fått, det peppar gott! Hojtar till när jag piggnar till lite. Blir tyvärr inga bilder då Oskar blev nekad att vara med i operationssalen ;) Over and out!

Sweet Sunday!

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 4 i natt i den mjuka goa sängen på övervåningen, en snarkades man jämte mig, lamporna tända och tv´n igång. Ville bara sluta ögonen igen och somna om men för barnens skull (och kisseblåsan) så masade jag mig ner till den kalla och aningen hårdare sängen nere i vårt sovrum, tog inte många minuter innan jag hade både Bill och Bull jämte mig. Kollade på "Hur många lingon finns det i världen" i går kväll, ja JAG iaf ;) insåg redan efter 5 min att jag var ensam i mitt tittande då min trötta Truckerman sov som en stock och snarkade så hela sängen vibrerade! En fantastiskt bra film, skrattade, grät, snörvlade och log mig igenom hela filmen, helt underbar! Men söndag va det ja...med grymt väder, helt galet skönt! Ville helst bara ligga på altanen och sippa mitt kaffe, softa och bara vara. Men planer var gjorda för dagen vilket innebar för mig, mer bebbesnuff!! Me like, alot! Efter ett par timmars barnmeck, tandborstning, lösa tänder, tappade tänder, dubbelskrubbning av kropp i sjukhusets galna "rengöringsmedel" som resulterade i att jag luktade... alkohol... rent..! Blev yr bara av att ta för djupa andetag! Till slut va vi alla inne i bilen, on our way toooo Halmstad, lite fix och lite käk på Max innan det va dax för stor fika å Bebbemys på Anisvägen. Tack och bock för barnens sockerkick ;) gött att vi fick en lite promenad och lekplatslek innan det va time att kliva in i bilen igen... dom slocknade på hemvägen by the way! Sweeeet Sunday!

Nu får det va bra!

Kategori: Allmänt

Tänker sitta här på mitt arsle, äta direkt ur kastrullen, poppa 2 vita och inte röra mig förräns skiten börjar verka!!

Mmmmarabou!!

Kategori: Allmänt

 

 

Sunny Saturday och en ilsk fröken Nilsson!

Kategori: Allmänt

Sovmorgon med världens bästa bärfisar är ju helt underbart!
Men att vakna på dåligt humör är ungefär lika spännande som att vakna och inse att man mensat ner hela sängen,
har slut på tvättmedel, bindor och pluggar!
Det är helt omöjligt att bli av med. Försöker med ett leende göra pannkisfrulle till kottarna men min ilska lyser igenom.
Fan oxå!
Inser att hela huset behöver städas, poppar i mig ett lass piller och ber barnen så snällt att hjälpa till, vilket dom
gör nästan helt utan protester!
Vi lever i ett kaos tillsammans med hantverkare som kliver in och ut 24 timmar om dygnet, det går liksom inte att städa
helt för man vill inte flytta på deras saker. Vi har numera ett alldeles fantastiskt fint badrum... utan möbler, har en
förhöjning till toan som ligger bak i skuffen på bilen (för tung för att bäras in) kanske kan ställa in den på toa
så länge, det hänger liksom en potta under... urk! Är rätt säker på att det vi beställt inte kommer att vara på plats
när jag kommer hem igen på torsdag men där får vi skylla oss själva att vi inte har beställt prylarna i tid!
Det är nästan som att jag har gravidhormoner som spritter runt i kroppen, ilskan bara bubblar - men nej så är det INTE!
Det är så många bebbar på gång överallt så man kan ju få snuffsa hur mycket man vill utan att behöva ta ansvar för resten.
Tänkte att det skulle vara rent och fint till Oskar kommer hem, när det nu blir... snart hoppas jag!!
Sista veckan nu för honom, sen 3 veckors "semester" ta hand om mig och barnen, stackare!!
Ont det gör ont det gör ont, så in i h¤%#"te!! Hatar att känna mig så jävla hjälplös och värre lär det bli..
men det är ju övergående, snart är jag stark, då j...... så varför gnälla... 2 dagar kvar till operation! Tjoho!!
Nervös??? nämen vad får er att tro det?? min ilska, svammel, tokdrickandet av kaffe (som jag för övrigt önskar va vin).
Självklart är jag nervös, galet nervös! Jag ska sövas och dom ska in och såga av mitt ben, min höftkula och snickra dit
en ny... hoppas på en fin cocktail, det är nog det närmsta jag någonsin kommer komma en fylla! hoppas bara jag slipper
bakruset.. det saknar jag inte alls!!
Funderar på om jag ska ta med en kopp kaffe och sätta mig utanför en stund, kan ju vakta dörren som jag helst av allt
vill ha öppen, men vill inte att kattjävlarna ska springa in och pissa, bläää.. å det är ju inte ens våra katter, ännu
värre!!
Jo, kaffe utanför får det nog bli! Kanske lugnar ner mig lite då ;) ANDAS, ANDAS!!
Sovmorgon med världens bästa bärfisar är ju helt underbart!
Men att vakna på dåligt humör är ungefär lika spännande som att vakna och inse att man mensat ner hela sängen, har slut på tvättmedel, bindor och pluggar!
Det är helt omöjligt att bli av med. Försöker med ett leende göra pannkisfrulle till kottarna men min ilska lyser igenom. Fan oxå!
Inser att hela huset behöver städas, poppar i mig ett lass piller och ber barnen så snällt att hjälpa till, vilket dom
gör nästan helt utan protester!
Vi lever i ett kaos tillsammans med hantverkare som kliver in och ut 24 timmar om dygnet, det går liksom inte att städa helt för man vill inte flytta på deras saker. Vi har numera ett alldeles fantastiskt fint badrum... utan möbler, har en förhöjning till toan som ligger bak i skuffen på bilen (för tung för att bäras in) kanske kan ställa in den på toa så länge, det hänger liksom en potta under... urk! Är rätt säker på att det vi beställt inte kommer att vara på platsnär jag kommer hem igen på torsdag men där får vi skylla oss själva att vi inte har beställt prylarna i tid!
Det är nästan som att jag har gravidhormoner som spritter runt i kroppen, ilskan bara bubblar - men nej så är det INTE!
Det är så många bebbar på gång överallt så man kan ju få snuffsa hur mycket man vill utan att behöva ta ansvar för resten.
Tänkte att det skulle vara rent och fint till Oskar kommer hem, när det nu blir... snart hoppas jag!!
Sista veckan nu för honom, sen 3 veckors "semester" ta hand om mig och barnen, stackare!!
Ont det gör ont det gör ont, så in i h¤%#"te!! Hatar att känna mig så jävla hjälplös och värre lär det bli..
men det är ju övergående, snart är jag stark, då j...... så varför gnälla... 2 dagar kvar till operation! Tjoho!!
Nervös??? nämen vad får er att tro det?? min ilska, svammel, tokdrickandet av kaffe (som jag för övrigt önskar va vin).
Självklart är jag nervös, galet nervös! Jag ska sövas och dom ska in och såga av mitt ben, min höftkula och snickra dit
en ny... hoppas på en fin cocktail, det är nog det närmsta jag någonsin kommer komma en fylla! hoppas bara jag slipper
bakruset.. det saknar jag inte alls!!
Funderar på om jag ska ta med en kopp kaffe och sätta mig utanför en stund, kan ju vakta dörren som jag helst av allt
vill ha öppen, men vill inte att kattjävlarna ska springa in och pissa, bläää.. å det är ju inte ens våra katter, ännu
värre!!
Jo, kaffe utanför får det nog bli! Kanske lugnar ner mig lite då ;) ANDAS, ANDAS!!