LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Japp, helgen spenderas i Växjö!

Kategori: Allmänt


Fredag morgon: Möte, packning, AVFÄRD!
Leon fick lämna skolan efter maten så att vi skulle komma fram i tid eftersom Oskar hade ett par möten inplanerade. Det är fördelen med att gå i Nollan, inget tjafs vid ledighet!
Mackisar, mamma scans och broccolimos fyllde för andra gången denna veckan våra magar innan det var dax att pysa! En timma senare och sådär lagom fika sugna rullar vi in i Ljungby. Kaffe, glass och milk-shake är Donkan duktiga på!!

Det känns som att hela fredagen tillbringades i soffan på Lindvägen, himla gott att va "handikappad" ibland, det va liksom inget snack om saken när jag tog största soffan ;)
Mammy hade fixat ihop en lax som kallades "Linda´s Lax", med all säkerhet den godaste laxrätt jag någonsin ätit med chevreost och sesamfrön, helt galet!

Dimman låg tjock denna lördagmorgon, shit va fel snubbarna på "vädet" hade - IGEN, det skulle ju va strålande sol i hela landet!!
Tänkte ta en runda på stan och kan inte påstå att vi var missnöjda alls när barnen strängt deklarerade att dom INTE ville följa med, nähä... nemas problemas, dom fick stanna hos Farmor.

En snabbsväng på stan i solen som nu hade övertaget! Det inhandlades mössor och en ljusskena & spots till våran nya vägg, kommer bli så jäkla bra!
Rätt bra på kryckorna nu, tycker det känns bättre och bättre hela tiden! Framför allt är det kalas att ha dom på stan eftersom folk flyttar sig när man kommer gåendes, man är Kung liksom!

Dumpade Oskar vid lastbilen, lite kålpudding med Farmor och Kottarna, LÖRDAGSGODIS från GVG, hämta Oskar igen, fika med stora bullar tokgoda muffins, soffsoftning, lyssnar på B1 & B2 som spelar Angry Birds på varsin telefon (lånade givetvis)... det lunkar på liksom! Grabbarna Grus ska vara hemma med Farfar ikväll meddans vi andra (inte Farmor då) ska på hockeybockey, Växjö-Timrå, inte fel alls!!

Have a good one!! ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: