LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Hjärnskrynklarn garvar åt mig!

Kategori: Old shit

Skriver, fast jag knappt kan lyfta mina armar! Jag har svettats och kämpat som ett as idag, fy satan så kul! Har kört pull-ups, dips, rodd, utfall med en säckjävel på axlarna, boxjump (kärringakliv för jag vågade inte hoppa med titanhöften som med all sannolikhet va det starkaste materialet inne i lokalen) och thrusters, lärt mig en massa nya prylar och namn... Kommer nog få problem i morgon, MEN IDAG ÄR JAG STARK, BÅDE I KROPP OCH SINNE!

Nu till ämnet
Va hos psykologen igår. Sitter där och öppnar mig, berättar, pratar och kastar ur mig en massa saker på mitt alldeles egna sätt och vad gör hon, jo hon börjar skratta!! Förlåt säger hon, men i all den här sörjan (mina ord) så är du rolig, jag (hon) kan inte låta bli att skratta - snälla ta inte illa upp!

One more time
Idag när jag var och fikade med en gammal vän så hände samma sak och jag kände glädje i mitt hjärta! Jag är frispråkig, jag har rätt i att säga vad jag tycker och tänker och gillar det skarpt och har idag kommit på att jag verkligen tycker om hur folk reagerar! Skratt, ilska, whatever... det är härligt! Berättade för Mr O härom dagen att jag skrivit ett inlägg i bloggen som jag fick radera, jag vågade inte lägga ut det för det blev "för mycket", ni som läst allt här vet oxå att när jag tycker att det är "för mycket" så är det "FÖR MYCKET" haha... Kanske bäst att starta en blogg paralellt med den jag har där jag kan vara anonym och slippa censurera eller...VÅGA VARA!! För det är bara jag som kan göra det för mig själv, ingen annan kan ta den rollen!

Ytterligare en pusselbit på rätt plats! - Check!

XX



Time flies when your´re having fun!

Kategori: Old shit

Varför dör inte alla flugor? Vet inte hur många jag slagit ihjäl den senaste timman och då sittades på röven i soffan, framför tv´n, med datorn i knät och telefonen jämte mig, en kopp kaffe och 2 paket tuggummi. Fullt inställd på att få lugn och ro i ytterligare 1,5 timma så.. fuck off flies!

Jobb
Jag har gjort mina "duties" idag, ja dom viktigaste iaf. Jobbmöte - check! Ja äntligen!! Det blir att återgå till dom grymma brudarna och Mr Magnus på Revyn och Wernersson, glad, gladare, Linda...! Saknar dock fru Gladh! Fredag idag... har inte boxats på hela veckan och hade verkligen sett fram emot kvällens träning, men snoret, huvudvärken och bajsattackerna (revykaffet börjar redan verka) gör det nog omöjligt för mig att vara med. Det blir nog köpemaud och soffläge istället. 

Hockey & kräftor
I morgon är det rise and shine då bägge grabbarna ska iväg på hockeyträning alldeles okristligt tidigt, vilket påminner mig om att fötterna på grabbarna har växt... måste testa skriller och eventuellt inhandla nya tillsammans med full utrustning till Hugo, det gäller att vara ute i god tid! Där sprack det lugnet och månadens budget, fuck! I morgon är det kräftskiva med hela Årstad och på söndag "firar" jag och Mr O 12 år tillsammans. Shit, va hände?? Tycker inte det är längesen vi tumlade runt i poolen på Relax!

Have a good weekend everybody! Det ska jag ha iaf... får passa på innan Mr O drar ut på jobbturné igen! Håll tummarna på att jag lyckas klona min själv denna gången... ;)

 

På söndag den 9 september är det 12 år sen jag lämnade Minerva Beach, Chania, Kreta, Grekland..efter 6år och allt vad det innebar!



För den här dryga smålänningen!



 

Slutresultatet blev ju dock rätt såbra ;)


 

 

Mupparnas paradis!


 

 

Doing good!! XX

 

 

12 years of hell!!

Kategori: Old shit

Flaggan på halv stång och en död råtta i avgassystemet...fopp... Visst kan vi fira 12 års helvete med en liten brunch på söndag!

-TÖNT!!

;)

The bitch is back!

Kategori: Old shit

man vet inte om man ska skratta eller gråta!

Sitter och kollar på The Doctor´s på fyran där det handlar om en kvinna med kraftig övervikt som i princip håller på att ta livet av sig själv med mat. Hon gråter, tycker synd om sig själv och säger att hon är en smal kvinna fast i en fet kropp och vill ha hjälp. Visst kan hon få hjälp, men det är hon själv som måste göra jobbet. Så är det med allt! Mat, cig, droger, alkohol... Man väntar på att någon ska komma och rädda en och göra jobbet åt en och det är nästan pinsamt hur man kan bete sig för att få lite omtanke och uppmärksamhet. Nästan lika pinsam är det att se hur Jillian denna sjukt snygga kvinna sitta och bete sig som ett helgon för att hon ska "hjälpa" denna feta kvinna! Den enda som kan hjälpa är du själv, ta tag i ditt liv, ingen kan göra det åt dig!

Säger som Magnus Betnér, sluta ät skit för helvete!

Jillian är fortfarande skitsnygg och hon tjänar grova pengar på att vara "helgon", bara så att ni vet!

The bitch is back!

Socialt handikappad!

Kategori: Old shit

Tack T för att du idag berättade för mig att det var ganska exakt 13 mån och 1 dag sedan vi sågs sist...
Lätt att skylla på att man (jag) är socialt handikappad utan alkohol, det är nog dax att försöka asa sig ur bubblan och ta sig i kragen and "get a life", ge hjärnskrynklaren något att bita i! 

XX

 

Grattis världens bästa Tina som idag fyller, hmmm...29 år, love you!

 

Kvällens gourmet till barnen..,

Kategori: Old shit

Killarna är finsmakare, det ska va köpeköttbullar utan lök!!

XX

what to do, what to do...

Kategori: Old shit

what to do, what to do...
ligger på soffan och tycker synd om mig själv...
Var uppe på Årstad-gymmet en sväng idag vilket resulterade i en rejäl sträckning i ryggen = påtvingad vila!!
Så in i helvetes irriterande!! Barnen bråkar, gapar, skriker och skakar runt i hela huset..
life is a fucking rollercoaster and I´m not the driver... tålamod fröken Nilsson!

XX