LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

It´s friday and I´m going down in flames!

Kategori: Old shit

It´s friday and I´m going down in flames! Can´t belive I´ve been sober for 8 months, so fucking proud of myself, just so you know!! Note to myself: Linda, you´re doing good!

Japp, lite egen pepping, nä inte "petting" - PEPPING!! Känner för att fira, hur gör man?? Dricker inte, äter inte.. aaa... skojjar bara, äter som en häst fast av den nyttiga havren. Hade jag haft lite bättre klirr i kassan hade jag unnat mig själv en SPA-dag, because I´m fucking worth it! Får väl se om jag kan trolla fram ett par guldbyxor. 

Snålar inte med dom vassa orden idag utan fortsätter med att - wish you a good fucking weekend! 

Kärlek, styrka och sprudlande energi till er alla som fortfarande läser denna blogg! Peace out!

Soffläge!

Kategori: Old shit

Kryper upp i soffan med en kopp te efter en kväll på fritidsgården med ett lass barn och ett par föräldrar. Har blivit en hejare på att göra semlor och sälja lösgodis. Som belöning fick jag nöjda, glada barn och en balja kaffe!

Har städat och preppat inför morgondagen. Åker till Växjö direkt efter jobbet så väskorna är packade. Mamma hämtar barnen från dagis och fritids och jag plockar upp alla på Vesslan när jag slutat vid 5. Nu väntar jag bara på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan få krypa ner hos mina småguppar, japp dom har intagit min säng ikväll igen dom små sockerfyllda gottegrisarna!

Har haft en förbaskat bra dag som började med att försöka lista ut hur det funkar att tanka en etanol-bil, inget klurigt alls. Undrar dock fortfarande hur man öppnar huven på bilskrället! Efter upplockning av barn fick det bli en rejäl kopp kaffe i solen på altanen, som balsam för kropp och själ!! Slumrade till ett par minuter - så jäkla gott! Våren är på G!!

Nu har huset slutat skaka så jag gissar att tvätten är klar!

Sleep tight!!

Det enda du duger till är att göra semlor!

Kategori: Old shit

Bortsett från en ruggigt taskig frilla så är livet riktigt snällt mot mig för stunden. Jag hoppas, önskar och fullkomligt bönar och ber för att det ska fortsätta att vara så, gillar liksom medvinden - ja bara så att ni vet!

Sportlov denna veckan. Mr O har klättrat in i sin lastbil, barnen är på respektive dagis och fritids och Fröken N går med ett stort leende på läpparna till platsen där jag arbetstränar. Känns lite mysko att Mr O inte är här efter att ha haft honom drällandes runt i huset sen i slutet på september. Skrek till honom härom dagen när jag i blint raseri tokstädade huset att det enda du duger till är att göra semlor - ja och så va det något mer men eftersom jag inte kommer på vad det va så va det nog inte så viktigt! Jag mår bra av att gapa och skälla, i lagom mängd!

Det blev en liten paus i skrivandet, en fin vän som jag glidit ifrån dök upp på msn. Det värmer mitt hjärta att prata med henne, så galet längesen och när vi väl pratar är det som om det vore igår. Hennes egna ord som givetvis är mina favoriter... "allt händer av en orsak". Ska ta med mig dom orden när jag nu ska krypa ner mellan mina småfisar som invaderat min säng, trångt som attan - men det är det värt!

Over and out!

Kan man skotta snö med högtryckstvätten??

Kategori: Old shit

Frulle kl 11, det är livet det! Det blev en rejäl sovmorgon för min del. När barnen gick upp?? det har jag inte en aning om. Jag har hört dem och pratat med dem, men eftersom det varit bråkfritt så jag kunnat ligga kvar. När jag gick upp så låg dom i Leon´s säng och kollade på film.

Det har visst snöat under natten, när jag hörde plogbilen köra förbi för 3:e gången så tyckte jag att det var dax att ta en koll genom fönstret för att se hur det egentligen stod till. Det blir nog till att skotta idag. Hade ju förvisso tänkt att blåsa av bilen med lite ljummet vatten, kan man inte spola bort snön samtidigt då??
Hur eller hur så blir det nog att hoppa i kläderna strax, solen skiner och även om det är förbannat skönt här på soffan så tror jag att både jag och mina små gynnare behöver komma ut i luften en liten stund.

Mr O är fortfarande upp i dom värmländska skogarna och kollar på rally och förväntas inte förrän efter solnedgång ikväll.

NU lite lunch, snöskottning och barnkalas.

Over and out!

To heal my wounds, I need to be brave enough to face them...

Kategori: Old shit

Still working on it. I faced my fear. I crasched and burned. I´m climbing up. Babysteps. 

I want to LIVE
I do LOVE
Please make me LAUGH

Sometimes I do laugh and when I do I can feel my tears pouring down my cheeks.
I smile trough the tears. Healing.

The pain is fading... 

XX

Friday - for fuck sake!

Kategori: Old shit

Rise and shine!! Så förbaskat mysigt att vakna mitt emellan Humle och Dumle, trångt som attan och det värker i hela kroppen efter att ha legat i samma ställning alldeles för länge, men det är det värt... LÄTT!!
Mr O är på semester i dom värmländska skogarna. Står ute i snön i skogen och kollar på rally, käkar korv och dricker öl. En riktig grabbresa där dom kan rapa, fisa och klia sig i skrevet bäst dom vill.

Min egentid med B1 & B2 tänker jag förvalta väl. Klockan 17.30 hämtas respektive barn på fritids och dagis och sen är det HELG med allt vad det innebär. Mormor kommer hit och håller oss sällskap ikväll och spelar jag mina kort rätt så följer hon nog även med till hockeyskolan i morgon, mitt största problem - hur fan ska jag få fast alla skydd på Leon och på RÄTT ställe dessutom, måste nog testa ikväll.

När jag körde Leon till skolan idag, ja jag hade ju förvisso sagt att han från och med i måndags fick gå. Men eftersom jag är rätt så mån om att han kommer i tid så kör jag honom. Jo, när jag körde Leon så släpper jag av honom bara ett par minuter innan det ringer in. På vägen tillbaka möter jag lite halvt springade ett par eftersläntar och sist en tös som inte alls har bråttom utan går i sin egen lilla värld. Jag skulle tippa på att hon blir tillsagd varenda dag att hon måste ta sig till skolan i tid och jag tror nog hon försöker, på sitt eget lilla sätt.

Hon bor bakom vårat hus och från oss tar det ca 10 min att gå till skolan. Jag brukar se henne när jag är ute och startar bilen vid 10 - 5 i åtta. Härom morgonen stod hon och stirrade ut mig när bilen inte startade.
- Linda, startar inte bilen? frågar hon så gulligt med en liten tysk brytning.
- NEEJ!! väser jag mellan tänderna!
Jo, för att komma till saken. Hon går alltså förbi vårat hus 15-20 min innan vi kör hemifrån och enligt säkra källor är hon ALLTID minst 10 min försenad. Där ligger Leon i lä och nästa gång han blir en stillbild så ska jag tänka på lillfröken som svävar förbi här varje morgon på sina små rosa moln. Visst är det underbart!

Nu är iaf Leon i skolan och jag och lillsmurf Hugo har krupit upp på soffan med en massa filtar och kuddar och kikar på Pingvinerna från Madagaskar och har det förbaskat bra.
Börjar inte jobba förrän kl 13 idag så vi lär nog ligga här en stund till!!

Have a good one!

Inspiration!

Kategori: Old shit

Inspiration tack! Helt otroligt vilken vidrig skrivkramp jag har. Dock väldigt duktig på att läsa vad alla andra skriver och gör det flitigt, ja det ska väl vara så nu. Men jag längtar... den härliga känslan som blir när det liksom bara rasslar till och fingrarna flyger över tangenterna, FAN - kom igen nu! 

Live - Love - Laugh
Ska nog försöka leva efter det där som jag valt att gadda in på armen istället för att bete mig som en stillbild och gå och gräma mig över saker som jag ändå inte har någon makt över och som jag vet kommer till mig när tiden är inne. 

Jag får helt enkelt återgå till att ha tålamod, det är jag ju bra på numera, har ju haft några år på mig att öva så ett tag till borde ju inte vara några problem.
Är ju trots allt bara en rastlös liten nyfiken själ som gärna vill att allt ska hända på en och samma gång, men jag kan om jag vill - och jag vill så gärna så.. tålamod it is!




Tjipp

Kategori: Old shit

Mamma Mu & Hugge Bus

Vardagsmotion??

Kategori: Old shit

Vaknade upp med träningsverk i högerarmen (triceps) denna morgon, aaahhhhh... vet nog vad ni tänker, men inte då haha, nä den här kommer otippat! Jag stämplade en sisådär 1000 kuvert igår till ett utskick som vi skulle ha. Förväntade mig en blåsa i handen på sin höjd.
Vågar inte ens tänka på hur det kommer kännas i morgon efter ett par timmars städning här hemma. Är det det som kallas vardagsmotion??

Var förresten uppe med tuppen idag, hockeyträning igen för Leon. Jag fick den spännande uppgiften att leta fram snoppen ibland alla skydd och kläder när Leon helt plötsligt utan förvarning blev helt tokkissig! Det är spännande nästan jämt!
På Vesslan var dom tydligen trötta. Vi messade och erbjöd dom fika i ishallen, ingen respons alls! Tog med oss våra bullar och åkte dit istället efter träningen, dom såg lite "bleka" ut.
Ikväll, eller rättare sagt snart så ska vi dit igen. Fam Hammarstedt är på besök och det ska ätas och drickas gott!
Have a nice evening!

EGO-GIRL!

Kategori: Old shit

I´m hooked!! Jag och barnen skålar på morgonen, sveper och säger ahhh.... Mr O tycker det smakar blä.
Har slaggat ut det mesta och känner lugnet i magen, mina tarmar är som silke - mjuka och fina.
Tycker om allt kladd och klet även om jag inte är en kladd och klet tjej så är det här bra, det är lagom, det är allt jag behöver. Vad jag pratar om??? One day I will tell you! Men inte NU!! När jag på ett smidigt och lättförståligt sätt kan förklara för ER hur galet lätt det är, då..... Just nu är jag bara ego, BIG TIME EGO!!!

Over and out!

Vitkål!

Kategori: Old shit

Mr O tycker att jag ska börja på "tolvan" (tolvstegsprogrammet), han nu inte bara anar utan även tror sig veta att jag är beroende av vitkål. Äter det till lunch och kvällsmat och skulle lätt kunna kränga en skål även till frullen.
Jag missbrukar vitkål!!! Från det ena till det andra.. tycker nog att vitkål är rätt ok ändå. Sa jag att den var gräddstuvad?!! Mr O är nog bara rädd att bli ihjälgasad!! ;) Hade jag oxå varit om jag va i hans skor!! Moooohahaaahaha....!!

NU ska jag sova!!

Sweet dreams!

NÖJD!

Kategori: Old shit

Vi skulle ju bara gosa en stund på soffan och kika lite tv. Efter ett tag blev det lite väl tyst och dom innan så näst intill ljudlösa andetagen hade smugit över i djupa små snarkningar, både Humle och Dumle hade knoppat in, ok - lång dag!
Fick lett in dom i sina sängar och nu sitter jag här i soffan själv med ena öga på tv´n och det andra på datorn. Väntar på att Mr O ska komma hem från innebandyn så jag kan gå och lägga mig och sova, så jag kan få vakna upp och gå och JOBBA, shit va gott det är att vara igång igen. Att känna sig trött på kvällen av att faktiskt ha gjort något under dagen! Det är lyx för mig! Vart jag jobbar?? Jag arbetstränar på Falkenbergsrevyn tillsammans med ett lass fantastiska tjejer och en grym chef! Ja va ska man säga, jag är NÖJD!!



Peace out!