LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Wanna know a secret?

Kategori: Old shit

Dagens inlägg blev lite djupare än tänkt och med väldigt mycket känsla. Det var inte förrän SMS:en började trilla in som jag egentligen fattade vad jag hade skrivit. Resultatet blev att jag plockade bort inlägget. Jag tänker lägga ut det igen för att jag vet att lång där inne väcks en sanning till liv. Känslan är rätt men min mask säger något annat. Huvudsaken är att min familj vet sanningen i orden, that´s all that matters! Skriften är bra, sanningen finns där och det är för betraktaren att tolka fritt.

Wanna know a secret? I´m in love and I´m doing fucking great! Over and out!

Tidigare inlägg "Jag reser mig igen!" dyker upp här under.


Jag reser mig igen!

Kategori: Old shit

Dagens känsla vill jag inte ens sätta ord på! Helt nytt för mig och känslan är inte angenäm alls på något sätt. Men nu sitter den där och jag kan inte göra så mycket åt den annat än att känna in, uppleva för att sedan släppa och kasta bort, långt jävla bort!

Tänker, tankar och undrar. Nu är det igång igen, frågetecken ställer sig på rad. Allt är svårtolkat eller är det bara som vanligt, svår jävla PMS! Utelämnad, utnyttjad och förd bakom ljuset. Känslan sårar och gör ont. Sparka, spotta och tryck ner - ännu en prövning. Spelar oberörd men AJ vad ont det gör. Jag gör som Thorsten, Jag reser mig IGEN! Stampa på, jag är som en såndär docka med en vikt i botten, det spelar ingen roll hur mycket NI trycker, Jag reser mig ALLTID upp igen!

XX

Hawaiian Tropic drinkar i dinosauriernas paradis!

Kategori: Old shit

Nu har jag varit på krogen 2 helger på raken, rena detoxkuren med alla bubblande alkoholfria bärs, juicer och magigångsättande cig. Denna helgen överraskade vi Mattias som fyllt 30, missade hans fest förra veckan då vi valde att dra oss mot östligare breddgrader - VÄXJÖ för att fira och överraska far min som är nybliven pensionär!

Med 2 bidragstagare så sträckte sig inte ekonomin längre än till Harrys som i likhet med Harrys i Växjö är ett säkert kort i matväg men som efter midnatt förvandlas till en dinosauriepark. Att se detta med stora nyktra ögon sporrar mig ännu mera att aldrig mera vilja konsumera en droppe alkohol även om både rödvinet och whiskeyn vi hade på vårt bord doftade förbannat gott! En grym kväll men löjligt många toabesök och hjärtliga skratt, en nerkladdad nyinköpt kavaj och dyra Hawaiian Tropic doftande drinkar avslutades med ett leende från en tjej som vingligt leddes iväg av 2 stora starka poliser och sattes på en bänk där hon nästan omgående välte över skrattandes med orden - JAG MÅR JÄTTEBRA!!

Låser upp bilen som vi parkerat precis utanför, lotsar in Mr O och mina vänner och får skakandes av kyla och skratt igång både bilen och rumpvärmarn. Sakta med ett stillsamt leende och med en smak av öl i munnen glider vi ut i Falkenbergs tysta mörker, vilken KVÄLL!

Nu är min kropp placerad i ryggläge på soffan, lyxfrullen uppäten och bara det halvljumma kaffet kvar i min kopp. Ena ögat på datorn och det andra på tv´n, O mumlar något ifrån andra soffhörnan...
-VA?!, va sa du? frågar jag
-Panamera, skulle jag byta ut dig emot något så skulle det vara en Panamera.
Jag stirrar på honom och han börjar känna sig måttligt obekväm!
-Googla så får du se... 

I min chock-rosa "onepiece" och med "First aid kit" ylandes i bakgrunden sjunker jag djupare ner i soffan denna söndageftermiddag.

Life is good!