LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Kan det skava i en protes??

Kategori: Allmänt

jaha, då var man tillbaka på ruta 1 igen då! Ja just nu känns det så iaf. Sinnessjuk nervsmärta, ryggont - ja det vanliga. Sänkte en näve tabletter, tänker då fan inte lida i onödan. Är det för att jag har varit så jävla ambitiös i veckan och tränat 5 av veckans 7 dagar... va?? lagom, vad är det? Får väl bli ett par dagars vila tills skiten släpper. 

PISS OCH VADEMECUM!! jaja, får se det positiva, inget skav i höftleden - vore ju fan om det skulle skava i en protes!

Så, färdig gnällt!!!
Dagen har varit härlig även om den började alldeles för tidigt. Vaknade upp av väckarklockan (mobilen) mittemellan den äldsta och den yngsta i familjen, trångt men ack så mysigt. Leon sov hos Mormor och Morfar nere på Vesslan, lite egentid för dom bägge är inte fel alls.
Efter en snabb frulle packade vi in oss i bilen och körde för att hämta Leon och sen vidare till ishallen, grabbarna är grymt duktiga nu, ja Leon iaf - för Hugo går det... framåt. Han har dock ett humör som heter duga (vem han nu fått det ifrån, både jag och O har våra kvar) så för att hålla honom kvar på isen så får O köra bort honom till andra änden av hockeyrinken, direkt börjar han ta sig tillbaka emot dörren och när han börjar närma sig så tar O honom igen och åker över med honom till andra sidan... ja det är så han lär sig!! Schysst?! Inte?? Nä, han gillar det inte så värst mycket! Brukar sluta med att han på något sätt överlistar O, tar sig ut genom dörren, sliter av sig skrillorna, tjurar lite grann på läktarn - å sen är allt som vanligt igen!

Ok, mina stackars panodil börjar verka - nice!

Anette Nilsson?? vem är det? O kom hem med ett presentkort, hade köpt lite lotter inför dagens "Tomtepromenad" som vi i vanlig ordning missade. Nu kom vi iaf på varför vi varje år missar den!! Efter så många år!! haha.. Jo, antingen så firar vi Hugo som fyllt år, eller så firar vi Anton H som ska fylla år. Iaf, vi köpte 10 lotter (man gör det i förväg) - ja det gäller ju att helgardera sig, vilket verkar funka, vi vann  ;) Problemet är att det på kuvertets framsida stod Anette Nilsson så... antingen har jag fått någon annans vinst, eller så har grannen fått hjärnsläpp och börjat kalla mig Anette!!

Som sagt, anledningen till att vi missade "promenaden" var ju för att vi firade Hugo, han fyllde 5 år i fredags den 2 december. Lite släkt var här och firade och fikade och hade det allmänt trevligt, alldeles lagom. Temat var choklad och ja det serverades chokladbullar (negerbullar), chokladmuffins med smält marabouchoklad ovanpå och fast tryckta på dom - centerchoklad och strössel, mörk choklad, geisha, tårta med chokladgarnering (vilket by the way var rena tortyren att göra, det sker liksom per automatik att man stoppar en godis i munnen) men jag klarade mig - JA det gjorde jag!! Hade lite specialfixade fikamuffins och chokladbullar till mig och O, smakade.... smaskens - urk!

Sitter nu i soffan och äter upp resterna av den mörka chokladen tillsammans med en skål mandel och hasselnötter, till det dricks det hemmagjort ingefärs-te. I morgon är det vägning och mätning - bäst att sluta äta!!

Japp, då tar vi kväll, i morgon är det måndag - ny vecka med nya utmaningar!
See ya!!

Kommentarer

  • jossan säger:

    vet du inte vem anette nilsson är???



    2011-12-08 | 08:46:31

Kommentera inlägget här: