LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Nöjda?? Nähä, inte det!

Kategori: Allmänt

Vi har verkligen hittat på saker denna veckan. Kompisar hit och dit, både här hemma och borta.

Igår var vi på ishallen, barnen fullkomligt älskade det! Kanske inte från första början men efter ett tag så. Leon har ju varit där ett par gånger tidigare men inte riktigt fixat att åka, för Hugo var det första gången. Vi var där LÄNGE, efteråt skulle vi bort till Volvo och hämta en skylt och då passade vi på att svänga förbi Donkan för lite lunch, inte det nyttigaste och inte heller det godaste - men det funkar! När vi kör hem så tjurar Leon över att vi inte åker vidare till Busfabriken... HALLÅ!!!

Idag körde vi ishallen igen, bara för att dom gillade det så mycket, hade redan gjort planer för dagen, men 75 min hann vi med där iaf. Det blev ilfart till Varberg och BIO (Smurfarna) med godis och läsk, efter det så blev det pizza och ännu mera läsk på Stantons i Fbg. Ändå så ska det tjafsas och gnällas, VARFÖR?? 
Annat va det på min tid (för 100 år sen) då fick man fanimej hitta på saker själv, det var ingen som lullade runt med en! Barn måste lära sig att ha lite "tråkigt" ibland oxå.

Ligger utslagen i sängen här uppe, äckelmätt av goda pizzan och ruggigt märkliga kycklingsalladen (skärpning Stantons), totalt kaputt helt enkelt. Energin är slut och kroppen kräver påfyllning. Tänker inte göra ett jävla handtag mer idag. Nu tar jag helg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: