LeHLO - My life as a Bitch ;)

en blogg om himmel, helvete, hat, smärta, kärlek, vänskap, vardag & familj - som en stor "gott å blandat" påse ;)

Up in the air!

Kategori: Old shit

Helt grymt att man kan surfa här uppe "in the sky". Vi lyfte för ca 20 min sen och dagen har än så länge iaf gått rätt smidig! Vi kom till crowne plaza i går kväll, ett helt grymt fantastiskt hotell med schysst personal. Barnen gick "bananas" på rummet, precis som bestämt hoppades det hejdlöst i sängen! Vi tog supersnabba hissen från 19:e vån ner till restaurangen. Där beställdes det entrecote, hamburgare och kyckling - MUMMA!! En rundvandring, lite sjukgympa och en dusch senare låg vi alla nerbäddade i våra hotellsängar!
Dagen började med en grym hotellfrulle, synd att man inte gnager bröd för attans så gott det såg ut! Utanför väntade minibussen som skulle ta oss till flygplatsen 8.40. Innan klockan slagit 9 så var vi incheckade och klara och redo för att ta oss an säkerhetskontrollen. Det gick ju bra, eller...?! Hade 2 stycken hos mig, en som visiterade och en som rev sig i huvudet och undrade varför det tjöt även efter alla bälte å prylar var bortplockade. Då kom jag på, HÖFTEN!! den är ju i titan!!! Tro fan det tjuter!!
Nu är det mat! See ya!!
By the way, hur frestande är det inte då att nypa nån i häcken när dom glider förbi en på planet, det blir liksom i rätt höjd ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: